o nas

Kdo smo?

Smo podjetje mBIT, d.o.o., prvi ponudnik zelene digitalizacije v Sloveniji in širše. Imamo bogate izkušnje na področju vpeljave digitalnih rešitev, razvoja spletnih in mobilnih rešitev, integracije plačilnih sistemov, razvoja VR rešitev … S širokim znanjem smo številnim podjetjem, tako domačim kot tujim, uspešno pomagali na poti do uspeha na spletu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004.

Ker se zavedamo, kakšen globalni porabnik je panoga, v kateri delujemo, in vseh negativnih trendov, ki jih poleg razvoja in prednosti prinašajo razvite IT rešitve, je od leta 2021 naša pozornost usmerjena tudi na vpliv digitalnih rešitev na okolje. Z raziskovanjem tega področja iščemo nove prakse na področju digitalne trajnosti in  uveljavljamo pojem zelene digitalizacije, katere namen je spletne rešitve preobraziti v trajnostno ogljično nevtralna spletna mesta, prijazna vam, obiskovalcem ter
planetu, na katerem živimo, ter tako s pridobljenim znanjem pomagati podjetjem na poti do družbeno odgovornega e-poslovanja.
V podjetju smo razvili blagovno znamko digITgreen, ki certificira podjetja, ki se zavedajo svoje odgovornosti in poslanstva v poslovnem okolju, vestno vlagajo v svoj trajnostni razvoj in so že stopila na pot zelene digitalne preobrazbe.

Naši nadaljnji koraki so usmerjeni v razširitev in nadgradnjo naših digITgreen rešitev, ki bodo služile kot podpora zeleni digitalni transformaciji e-poslovanja in svetovnega spleta nasploh. Naša vizija je postati eden glavnih ponudnikov in stebrov zelene digitalizacije tako na domačem kot mednarodnem trgu ter tako ustvarjati lepšo in okolju bolj prijazno digitalno prihodnost.

  potrebujete pomoč?

  Kontakt

  Certifikat

  Pridobite certifikat s katerim dokazujete zeleno digitalizacijo vašega spletnega mesta...

  Zelena digitalizacija

  Zelena digitalizacija je nov postopek v Sloveniji, katerega namen je izboljšati energetsko..

  Vavčer

  Zaprosite za vavčer in pridobite brezplačno transformacijo vaše spletne strani...

  Pomakni se na vrh