Certificirajte svoje spletno mesto

Certifikat digITgreen - okolju prijazen splet

Naš certifikat digITgreenokolju prijazen splet, je prvi certifikat v Sloveniji, ki dokazuje ter potrjuje zeleno digitalizacijo vaše spletne strani. 

PODJETJA S CERTIFIKATOM DIGITGREEN - OKOLJU PRIJAZEN SPLET

Zelena podjetja, ki so certificirana s certifikatom digITgreen – okolju prijazen splet, stremijo k ciljem trajnostnega razvoja. So družbeno odgovorne organizacije, ki se zavedajo svoje odgovornosti ter poslanstva v poslovnem okolju, vestno vlagajo v svoj trajnostni razvoj in tako pomagajo svet spreminjati na bolje.

prednosti certifikata

Certificiranje je postala standardna praksa v mednarodnem okolju, ki jo podjetja uporabljajo za povečevanje kakovosti in dvig zaupanja med deležniki na trgu. Naš certifikat, prvi tovrsten v Sloveniji, zaradi svoje unikatne vrednosti nudi tudi naslednje prednosti:

Dodatne ugodnosti

Naše podjetje vam ob nakupu fizičnega certifikata priloži tudi digitalno obliko. Digitalni certifikat lahko s pomočjo posebne kode, ki jo prejmete z naše strani, vključite na vaše spletno mesto in tako dodatno potrdite status ter povečate zaupanje. Z njim lahko naredite pozitiven vtis na obiskovalce vašega spletnega mesta, saj dokazujete, da ste družbeno odgovorno podjetje, ki pri poslovanju skrbi za okolje. Digitalno obliko certifikata prejmete ob naročilu certifikata.

KAKO PRIDOBITI CERTIFIKAT?

Pot do certifikata

Certifikat lahko pridobite v primeru, da vaše spletno mesto poganjajo obnovljivi viri energije. To lahko preverite tako, da vpišete vaš spletni naslov v obrazec za analizo. V primeru, da ne izpolnjujete pogojev je potrebno opraviti zeleno digitalno transformacijo vašega spletnega mesta.

Gre za inovativni postopek, ki ga v okviru našega podjetja prvi izvajamo v Sloveniji in katerega namen je zmanjšati ogljični odtis vašega spletnega mesta. Postopek je sestavljen iz skrbno pripravljenih korakov, ki jih vodi naše podjetje, izvede pa jih lahko tudi vaš pogodbeni izvajalec, s katerim sodelujemo ali pa je v celoti izvedba zaupana nam. Ker želimo pomagati planetu, se zelene digitalizacije lotevamo s skrbnim analiziranjem obstoječega stanja in načrtovanjem skupnih korakov, ki jih nato skupaj opravimo v fazi izvedbe.

Na podstrani certifikati si oglejte različne stopnje digITgreen certifikacije. 

Na voljo pa vam je tudi zeleni vavčer, ki nudi možnost brezplačne izvedbe zelene digitalne transformacije. Ker je število prijav mesečno, glede na naše zmožnosti omejeno, vam bomo v povratnem odgovoru sporočili, kdaj bi lahko vaše podjetje prišlo na vrsto za samo izvedbo. Vaš zahtevek za vavčer lahko oddate tukaj.

 

Potrebni  koraki v postopku za pridobitev certifikata:

1

Izberite certifikat

V prvem koraku izberite stopnjo certifikata, ki vam ustreza.

2

Pogovor s strokovnjakom

Pogovorite se s strokovnjakom in najdite pravo pot do zelene digitalizacije.

3

    Zelena digitalna 
  transformacija

V tretjem koraku sledi zelena digitalna transformacija, prilagojena vaši stopnji certifikata.

4

Prevzem certifikata!

Vavčer

Zaprosite za vavčer in pridobite brezplačno zeleno digitalno transformacijo vašega spletnega mesta.

Zelena digitalna transformacija

Zelena digitalna transformacija je postopek, katerega namen je zmanjšati ogljični odtis vašega spletnega mesta.

Podjetje

Smo podjetje mBIT, d.o.o., prvi ponudnik zelene digitalizacije in zelene digitalne transformacije v Sloveniji.

Pomakni se na vrh