o nas

Kdo smo?

Smo podjetje mBIT, d.o.o., prvi ponudnik zelene digitalizacije v Sloveniji in širše. Imamo bogate izkušnje na področju spletnih in mobilnih rešitev, socialnih omrežij ter oglaševanja. Z obširnim znanjem smo številnim podjetjem, tako domačim kot tujim, uspešno pomagali na poti do uspeha na spletu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 ter 2012 transformirano v podjetje, ki stoji danes.

Na področju našega delovanja želimo s pridobljenim znanjem pomagati podjetjem na poti do družbeno odgovornega poslovanja. V ta namen smo razvili inovativni postopek imenovan zelena digitalizacija, katere namen je vašo spletno stran preobraziti v trajnostno ogljično nevtralno spletno mesto, prijazno vam, obiskovalcem ter planetu, na katerem živimo.

Naša vizija je razširiti in nadgraditi našo ponudbo storitev v okviru zelene digitalizacije, preobraziti domači digitalni trg Slovenije na zelenega ter našo ponudbo razširiti po celotni Evropi, kjer bomo z našim znanjem pomagali ustvariti  lepšo, okolju prijazno prihodnost.

potrebujete pomoč?

Kontakt

Certifikat

Pridobite certifikat s katerim dokazujete zeleno digitalizacijo vašega spletnega mesta...

Zelena Digitalizacija

Zelena digitalizacija je nov postopek v Sloveniji, katerega namen je izboljšati energetsko..

Vavčer

Zaprosite za vavčer in pridobite brezplačno transformacijo vaše spletne strani...

Pomakni se na vrh